Fudge brownies

Fudge brownies

Deilig brownies som er sprø utenpå og myk inni...

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

300 g

Mørk sjokolade (minst 70%)

150 g

Usaltet smør

4 stk

Store egg

350 g

sukker

60 g

mel

20 g

kakao

0.5 ts

havsalt

1 ts

Vaniljepaste

Slik gjør du det:

Ha sjokolade i en bolle sammen med smør, og smelt det overet vannbad.
Ha egg, sukker ogvanilla paste i en annen bolle og bland det lett sammen før du rører inn den smeltede sjokoladeblandingen. Det som er viktig å huske på er at duikke visper mer enn høyst nødvendig etter at eggene er tilsatt - maks 30 sekunder.
Bland sammen mel, kakao og salt, og vend det inn i rørenmed en slikkepott, Maks 30 sek.
Hell røren over i en form som er minst 25 x 30 cm og kledd med bakepapir.Stek den på 170 °C i 25 minutter, ikke lenger. Avkjøl browniesen helt.
Sett den avkjøltebrowniesen i fryseren i 30 minutter før den skjæres opp, da blir det lettere å få fine biter.