Glutenfri jordbær- og rabarbrapai

Dette blogginnlegget er skrevet av Kathrine Kragøe Skjelvan fra Glutenogmelkefri.com.

Jordbærpai

Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Enten du kjøper jordbær eller plukker dem selv, kan du nå nyte en deilig pai fri for gluten og melk.

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

Har du tilgang på rabarbra blir det litt en ekstra smak av sommer, men dersom du ikke har det, er det fullt mulig å utelate det – godt blir det uansett!

Jordbærpai

Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Dersom du kjøper frosne bær må de tine i ca. en halv time før du deler dem i 4. Noen av disse er dessuten så pass store at de bør deles i litt mindre biter.

Kommentarer

Annonse:

Allergivennlig Kaker Smått og godt