Havreflarn med sjokolade

Havreflarn med sjokolade

Havreflarn er om mulig enda bedre med sjokolade i midten...

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

200 g

Usaltet smør

150 g

sukker

250 g

havregryn

0.5 ts

natron

Fyll

175 g

Mørk sjokolade

1 klype

havsalt

Slik gjør du det:

Ha alle ingrediensenei en bolle og miks det hele til det kommer godt sammen.
Lag små kuler av deigen,ca. 1 teskje per kjeks. Plasser det på stekeplaten som er dekket med bakepapir eller en silikonmatte.
Ha god avstand mellomkjeksene, de kan flyte litt utover under stekingen.
Stekes midt i ovnen ved 180 graderi ca. 10-12 min, eller til kakene er lysebrune.
Ta kakene ut av ovnen og la de avkjøles på platen.
Smelt sjokoladen i en skål over vannbad.
Finn to og to kjeks som er omtrent like store og passer sammen.
Leggca. 2 ts sjokolade mellom kakene. Dryss eventuelt litt havsalt oppå sjokoladen og legg dem sammen.
Legg dem eventuelt i kjøleskapet til sjokoladefyllet har stivnet.