Kokosmakroner med sjokolade

 1. Coconut
Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com.
Alle foto: Manuela Kjeilen.

2.0

Kokosmakroner

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

200 g kokosmasse

115 g sukker

3  eggehviter

½ ts salt

1-2 ts vanilla bean paste

Dryss

Smeltet mørk sjokolade

Fremgangsmåte

Hell alle ingrediensene i en stor bolle, og sett deretter bollen over en kjele med kokende vann

Visp i blandingen til røren er 75 °C. Løft av bollen, tørk undersiden og dekk den med plastfolie

Sett bollen i kjøleskapet til dagen etter

Forvarm ovnen til 190 °C og dekk en stekeplate med bakepapir

Bruk en middels stor iskremskje og lag runde kuler av deigen, som nå er litt fastere

Sett dem utover stekebrettet

Stek disse småkakene i 15–20 minutter

Jeg liker mine kokosmakroner litt ekstra godt stekt, men prøv deg fram til hva du liker best

Dryss over litt smeltet sjokolade.

Håper det smaker!

Love Manuela

xoxo

Kommentarer

Annonse:

Kaker