Bounty-ruter

Bounty-ruter

Liker du Bounty, er dette kaken for deg.

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

3 stk

egg

4.5 dl

sukker

4 ss

kakao

225 g

smør

2 dl

vann

KOKOSKREM

225 g

smør

4 dl

melis

2 stk

egg

1 pose

kokos

GLASUR

100 g

sjokolade

0.5 ss

olje

Slik gjør du det:

Visp egg og sukker til eggedosis. Bland hvetemel, vaniljesukker, bakepulver og kakao og vend det i eggedodisen. Smelt smøret, tilsett vannet og bland det forsiktig inn i røren.
Smør en liten langpanne (24x30 cm). Fordel røren i formen og stek midt i ovnen ved 175 grader i 20-30 min. Avkjøl kaken og sett den i fryseren i 30 min.
Kokoskrem: Smelt smøret i en gryte. Bland inn melis, egg og kokos. Bre kremen over sjokoladebunnen.
Glasur: Smelt sjokoladen over vannbad. Bland inn oljen og lag striper med sjokoladen over kokoskremen.
Sett kaken kjølig til servering.
Til stor langpanne dobler du oppskriften.