Konfektkake

Konfektkake

Enkel. Rask. Vanvittig god. Dette er en no-brainer, spør du meg. Bare bak den.

Oppskrift av: Berit Nordgarden
45 minutter

Ingredienser

8 porsjoner

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 190 grader over/undervarme.
Smør en 18-20 cm kakeform og dekk bunn og kant med bakepapir. Smør papiret. Dette er lurt for å få ut kaken uten for mye strev.
Smelt sjokolade og smør over vannbad, og rør så inn sukkeret. La avkjøle litt.
Bland inn ett og ett egg, og til slutt melet. Du skal ha en blank, fin røre.
Hell i formen og stek 25 - 30 minutter, avhengig av ovn. Når den ikke "skjelver" (mer enn bittelitt) i midten når du rister litt på formen, er den klar.
Avkjøl litt i formen, før du hvelver den ut på rist. Kaken kan få litt luft-huller i bunn, men det gjør ingen verdens ting.