Himmelsk rullekake med sjokoladekrem

Himmelsk rullekake med sjokoladekrem

Myk rullekake som fylles med verdens deiligste sjokoladekrem!

Oppskrift av: Kristine Ilstad

Ingredienser

Rullekake

3 stk

egg

2 dl

sukker

0.5 dl

vann, varmt

Sjokoladekrem

3 ss

sukker

3 ss

kakao

Pynt

Melisdryss

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen de tørre ingrediensene og vend inn i eggedosisen sammen med varmt vann.
Smør deigen utover i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Stek ved 180°C i 8-10 min (pass nøye på at kaken ikke blir for brun).
Hvelv kaken over på et sukret klede og fjern bakepapiret. Avkjøl kaken med langpannen over til den er helt kald (dette gjør at kaken holder seg myk).
Pisk kremfløte, sukker og kakao til luftig sjokoladekrem. Smør sjokoladekremen over den kalde kaken. Rull forsiktig sammen kaken fra langsiden. Renskjær kantene og legg rullekaken på et passende fat. Sikt over melis og ringle eventuelt også over litt sjokoladesaus før servering.