Kokos- og sjokolademuffins

Kokos- og sjokolademuffins

Glutenfrie muffins? Laktosefrie muffins? Ja, her er oppskriften.

Oppskrift av: Clotilde Dusoulier
30 minutter
Bakverk

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Kokos- og sjokolademuffins
Glutenfrie og laktosefrie muffins for alle som liker gode muffins.
Forvarm ovnen til 175 grader. Smør muffinsformer med plass til minst 6 muffins og ha i papir eller silikonformer.
Smelt sjokoladen i vannbad.
I en middels stor bolle, bland sammen mel, sukker, bakepulver og salt.
Ha i kokosolje i den smeltete sjokoladen. Ha i eggene, ett og ett, og bland godt sammen mellom hver gang. Vend inn de tørre ingrediensene.
Hell røren i muffinsformene og bak i 15-20 minutter, til en tannpirker er ren når den stikker muffinsen med den.
Avkjøl helt før servering.
‘ Alle ingrediensene finnes i helsekostbutikker, se om det finnes noen nettbutikker (og bruk gjerne kommentarfeltet nedenfor!). Se om du kan finne extra virgin kokosolje, helst organisk, som verken er hydrogenisert eller hvor smaken er fjernet.

Kanskje disse også frister?