Havrelapper med kokosblomstsukker

Havrelapper med kokosblomstsukker

Jeg er bitt av lappe-basillen. Fy søren så godt og enkelt dette er! Du smeller lett sammen disse på noen minutter med ting du allerede har i kjøleskapet. Og de blir en suksess - hver gang! Har du ikke kokosblomstsukker? Bruk vanlig farin.

Oppskrift av: Kathrine Kragøe Skjelvan
30 minutter

Ingredienser

1 porsjon

2 stk

Store egg

1 dl

kokosblomstsukker

1 dl

alpro soya naturell yoghurt

1 dl

Soyamelk

2.5 dl

lyst glutenfritt mel eller potetmel

1.5 dl

Glutenfritt havremel

2 ts

natron

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker lett.
Ha over det våte og vend så forsiktig inn det tørre.
La røra det stå og svelle i 10-15 minutter før steking. Den blir tjukk!
Sett en solid spiseskje i godt smurt stekepanne (smøremyk rapskokos anbefales) og stek på middels varme til den begynner å størkne på oversiden. Snu og stek ferdig.