Allte foto: Manuela Kjeilen/passionforbaking.com
Denne enkle og velsmakende sjokolademoussen elsker jeg å servere som dessert.
Den er enkel å lage, og kan varieres på mange måter.
I denne tilsetter jeg hjemmelaget krokan slik at det blir en deilig «crunch».
Crunchy Chocolate Mousse (6 porsjoner)
50 g smør
100 g sjokolade
1 ss sterk kaffe
6 eggehviter
1 dl sukker
100 g knust krokan (du kan også bruke Daim)
Evt. friske bær til pynt
Varm smør og sjokolade i mikrobølgeovnen. Tilsett så sterk kaffe og la det hele avkjøles.
Pisk sammen eggehvitene og sukkeret.
Hell så i den smeltede, avkjølte sjokoladen – litt og litt om gangen.
Tilsett knust krokan eller Daim.
Fordel blandingen i porsjonsglass og sett dem i kjøleskapet i minst 2 timer.
Server med deilige friske bær.
Håper dere ble fristet!
Varme klemmer fra meg til deg.