Gluten- og melkefritt knekkebrød med tomat

Dette blogginnlegget er skrevet av Kathrine Kragøe Skjelvan fra Glutenogmelkefri.com

Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Knekkebrød er ikke bare perfekt til frokost med enkelt pålegg, det er også perfekt som tilbehør til spekemat og ost.

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

Det finnes mange gode veganske oster på markedet som med fordel kan prøves.

Disse knekkebrødene har en deilig smak av soltørket tomat, og kan smaksettes ytterligere med urter og hvitløk om du har lyst på det.

Skjær eventuelt knekkebrødene i lange tynne remser før steking og bruk dem som dipkjeks til for eksempel aioli – det er godt det!

Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Kommentarer

Annonse:

Allergivennlig Smått og godt