Sjokoladeknapper – Candy Buttons

1

Alle foto: Manuela Kjeilen/passionforbaking.com

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

Hei alle sammen!

Dagens fristelse er sjokoladekonfekt, eller Candy Buttons.

De er enkle å lage og veldig dekorative på en cupcake eller en kake, men også gode å spise som de er.

Candy Buttons er også en fin gave til noen du har lyst å glede.

For å lage disse trenger du en silikonmatte med runde fordypninger.

Fyll disse med ca. 1 ss smeltet sjokolade, det er best å bruke overtrekkssjokolade her.

Hvis du ikke har en slik matte så bare bruk bakepapir som du har sprayet med matfett. Tegn opp små rundinger og fyll dem på akkurat samme måte.

E95A2430

La sjokoladen ligge til du ser at den begynner å tørke.

Strø så over mini nonpareils i vakker rosa og hvit, eller de fargene du liker best.

E95A2462

Når sjokoladen er tørket helt kan de løsnes fra matten. Oppbevar dem i en boks, eller bare ha dem framme på bordet.

Bruker du temperert sjokolade eller overtrekkssjokolade så holder disse seg fine i flere uker.

Supre å gi bort i gave, og så gøy å spre glede på den måten.

Ønsker dere alle en fantastisk dag videre, varme klemmer fra meg til deg.

Love, Manuela

Kommentarer

Annonse:

Smått og godt