Snickersdoodles Cookies

Snickersdoodles Cookies

Deilig, amerikanske kjeks som er nydelig sammen med et glass kald melk ...

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

425 g

hvetemel

2 ts

Cream of tartar

1 ts

natron

1.5 ts

Malt kanel

0.5 ts

salt

265 g

sukker

1 stk

Stort egg

2 ts

Vaniljeekstrakt

Topping:

80 g

sukker

1.5 ts

kanel

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 190 grader, jeg bruker varmluft siden det gjør kjeksene mer fluffy.
Sikt sammen mel, natron, kanel, salt og cream of tartar. *
Hasmør i en miksebolle og miks i ca. 1 -2 minutter. Tilsett sukker og miks videre til alt er godt blandet sammen.Tilsett egg og vaniljeekstrakt og se til at det blandes godt inn.Tilsett så melblandingen og bland alt godt sammen.
Bruken mini iskremskje og lag like store kuler. Rull dem gjennom toppingen (sukker- og kanelblandingen) og legg dem på en bakebrett dekket med bakepapir.
Stek kjeksene i ca. 10-12 minutter.
Avkjøl og nyt!
*cream of tartar er viktig å bruke i denne oppskriften, det kan kjøpes hos Cacas. Du kan utelate det, men kjeksene blir da ikke så fluffy.