bla oppskrift

Ostehorn med karveAv AnnonseOst og karve gir deilig smak til disse hornene som smaker deilig til lunsj med godt pålegg eller ta med ut på tur.
PrinsessekakeAv Kristin JøtunDenne kaken skal egentlig lages av wienerbrøddeig, men den blir minst like god med gjærdeig og vaniljekrem.
Karamellpudding med vriAv Anita BakkerKaramellpudding er en av klassikerne som er like populær på dessertbordet for både små og store. Her har den fått smakfullt følge.
Glutenfrie browniesAv Anita BakkerKlassisk hverdagskake som scorer like høyt på festbordet. Denne er glutenfri og like god etter et opphold i fryseren.
FastelavnsbollerAv Vigdis WingeI dag er dagen for høye kremboller! Vi har fylt med krem og litt syltetøy, men her er det rom for å skeie ut.
Bollekake med blåbær og limesmørAv Anita BakkerFyll bollene med blåbær og limesmør og sett dem tett i tett i formen. Når duften av nybakt brer seg i huset, blir det kamp om godbitene.
Ostefylte tebriksAv Kristin JøtunTebriks fylt med ost smaker nydelig til supper og gryter. De skal være lette og gylne når du tar dem ut av ovnen.
1 2 3 16