bla oppskrift

MarshmallowsAv Kristin JøtunDeilig, hjemmelaget marshmallows! Her har vi laget en vri med kjeksbunn. Har du lyst, kan du også dyppe den i sjokolade og kokos eller tilsette litt bringebærsmak og rosa konditorfarge.
JølstralefseAv Vigdis WingeKari Støfringsdal er ekspert på jølstralefser og viser hvordan du også lykkes med de deilige lefsene.
MandelnougatAv Kristin JøtunDeilig konfekt som er enkel å lage og som virkelig smelter på tungen. Bedre enn dette får du nesten ikke!
Fløtekarameller med mandlerAv Kristin JøtunDisse er like gode, om ikke bedre, enn de du får kjøpt i butikken. Så kok gjerne dobbel porsjon når du først er i gang! Superfine julegaver!
LussekakeAv Jane Merethe HolmaSynes du lussekatter kan være litt smakløse? Prøv denne nye vrien; lussekake av safrangjærdeig med fyll av marsipan og syltede kirsebær. Nam!
VørterkakeAv Anita BakkerFersk vørterkake med alt det gode julepålegget er tradisjon for mange. Nyt!
KransekakeAv Camilla AgerupNår du er stappmett etter julens middager, lange frokoster og lunsjer, da er en liten bit kranskekake akkurat det du behøver.
PepperkakerAv Kristin JøtunHer er en stor og god oppskrift på pepperkaker. Inviter venner på baking, her er nok deig til å la flere slippe fantasien løs når det gjelder form og farge!
1 2 3 8