bla oppskrift

Sverre Sætres tiramisuAv Jane Merethe HolmaServer tiramisu slik som sjokolademester Sverre Sætre gjør det! Fra hans nye bok, Sjokoladeboka, får du her hans oppskrift på tiramisu som porsjonskake. På toppen av marsala, kaffe og ostekrem får den litt tørre og bitre kakaoen en helt spesiell effekt.
Idas kokosmakronerAv Vigdis WingeHun har skikkelig dreisen på kaker og godsaker, Ida Gran-Jansen, matblogger og kokebokforfatter. Et par ekstra triks gjør Idas kokosmakroner ekstra gode, og da er det kanskje like greit å doble oppskriften.
HavreflarnAv Kristin JøtunDisse julekakene rekker sjelden innom kakeboksen før de blir spist opp! Havreflarn er knasende gode og nærmest karamelliserte små­kaker som mange lager til jul.
Sjokoladekake uten laktose og glutenAv Anita BakkerDu trenger ikke bake to kaker selv om den ene ikke tåler gluten og den andre har laktoseintoleranse. Denne kan du trygt servere til begge to!
KlingAv Kristin JøtunKjært barn har mange navn! Mange kaller disse kling, mens på Vestlandet og i Nord-Norge heter de gjerne lefser, og i Trøndelag lems eller klenning.
FjalerlefseAv Kristin JøtunRundt om i landet er det mange ulike lefsetradisjoner. Denne lefsa har sin opprinnelse fra Fjaler kommune i Sunnfjord i Sogn og Fjordane, men smaker like godt uansett hvor i landet du er!
Sjokoladekake i langpanneAv Kristin JøtunDenne er alltid en sikker vinner! I tillegg er den superrask å lage til skoleavslutninger eller kakelotteri.
1 2 3 5