bla oppskrift

Peach melba-kakeAv Nadin Martinuzzi/SentralenEn syrlig og frisk moussekake. Denne gir farge til kakebordet!
Lekker marsipankakeAv Nadin Martinuzzi/SentralenEn marsipankake hører hjemme på kakebordet når det er fest. Fyll den med ditt favorittfyll, for eksempel pisket krem, bringebærsyltetøy og hakkede valnøtter, og gi den et lekent utseende ved å droppe det tradisjonelle marsipanlokket, og heller pynte den slik som dette.
Jordbær i spøkelsesdraktAv Vigdis WingeTryller du med jordbær og hvit sjokolade, kan du ende opp med huset fullt av søte spøkelser som garantert får ben å gå på.
Kesamsnurrer med vaniljeAv Anita BakkerKanelsnurrer smaker himmelsk, men det er så mye annet du kan fylle snurrene med. Prøv vaniljekrem neste gang du skal bake, det blir garantert suksess.
Boller med sjokoladetoppingAv Anita BakkerPimp opp bollene med sjokoladetopping! Har du attpåtil et lite lager med boller i fryseren, tar det ikke lang tid å tilføre litt sjokolademagi.
Kringle med vaniljekremAv Anita BakkerDuftende og helt nybakt spår vi kamp om kringlen på kakebordet! Og får du noen biter til overs, er de supre å putte i fryseren. Varmer du dem litt i ovnen, blir de som nybakte igjen.
Allergivennlig på 30 minutterAv Elin Vatnar NilsenDisse lager du i en fei! Sprø på overflaten, og deilig seige inni. Du trenger ikke å ha hverken gluten- eller nøtteallergi for å nyte sjokoladecookiesene!
SkolebrødAv Kristin JøtunEn gjærbakst-favoritt! Helt nydelig nybakt, men blir det noen igjen, kan du fint fryse dem ned. La de i så fall tine i romtemperatur, og så kan du godt ha dem i varmluftsovn på 160°C noen minutter før servering.
1 12 13 14 15 16