bla oppskrift

Sjokoladekake med bringebærmousseAv Anita BakkerEr du klar for lag på lag med bringebærmousse fordelt på tre saftige sjokoladebunner? For ikke å snakke om sjokoladekremen da. En skikkelig bombe for alle sjokoladekakeelskere.
Knekkebrød med tranebærAv Vigdis WingeSmaksetter du knekkebrødene med tranebær og gresskarfrø og kjevler tynt, får du en stabel med fantastisk gode knekkebrød som ikke kommer til å vare lenge.
Fylte jordbærAv Vigdis WingeSøte jordbær med forskjellig fyll er perfekt nå på nyåret, enten det er til en liten dessert eller som en forfriskende snacks.
Trifle med julekakeresterAv Nadin Martinuzzi/SentralenTrifle er en engelsk dessert der godsakene legges lagvis i en bolle før servering. Lett å lage til mange, og en super måte å få brukt opp rester av julekaker på!
Pizzaflette med pepperoniAv Nadin Martinuzzi/SentralenEn lekker måte å servere pizza på! Spis den alene med en grønn salat til, eller ha den som tilbehør til supper og gryteretter.
Rullekake med karamellAv Camilla AgerupRullekake er en av de virkelig raske kakene, og når den er så til de grader fylt av godsaker, holder det ikke med bare et stykke. Skei ut!
Kanelsnurrer med fletteAv Vigdis WingeKanskje er kanelsnurrer mest populær av all gjærbakst? Duftende ferske er de i allefall helt uimotståelige, og like greit å lage dobbel porsjon så du har litt i fryseren også.
Gjør det lettere å være kakemonsAv Anita Bakker Vi har knepet inn på sukkermengden i denne saftige sjokoladekaken og droppet glasuren. Godt valg for kakemonser som ikke glad i for søte kaker, eller må tenke på sukkermengden.
1 3 4 5 6 7 16