bla oppskrift

Riskrem med rødsausAv Kristin JøtunRekk opp hånden den som skal ha riskrem til dessert i julen! Dette er en av de absolutt mest populære juledessertene. Selveste smaken av jul!
Nyttårskake med sjokoladeAv Anita BakkerHer er alt hva et kakehjerte begjærer; deilig bunn, myk krem med sjokoladebiter som er toppet med sjokoladesaus og kokosboller. Og det beste; den er enkel å lage.
PunsjebollerAv Anita BakkerTrill små punsjeboller når du har lyst på en liten godbit til kaffen. Vi brukte rester etter julekakene, men bruk gjerne rester av formaker eller langpannekaker.
Tilslørte bondepiker med sandnøtterAv Anita BakkerBrenner du allerede inne med for mye kakerester? Bruk dem i denne fløyelsmyke, syrlige og knasende sprø desserten som er en variant av den kjære og tradisjonsrike tilslørte bondepiker.
PavlovakransAv Nadin Martinuzzi/SentralenSøt, men samtidig syrlig og frisk er denne pavlovakransen. Sprø på toppen, myk inni og perfekt som dessert eller på kaffebordet.
Scones med rosinerAv Elin Vatnar NilsenTopp julefrokosten med nybakte scones. Når duften av fersk bakst sprer seg i huset, smitter det over på hele husstanden.
Ostekake med julesmakAv Vigdis WingePrøv en ny vri på multedesserten i år. Har du ikke multer, er aprikossyltetøy også en deilig kombinasjon med pepperkaker og kremost.
Marmorerte pikekyssAv Nadin Martinuzzi/SentralenSprø, søte pikekyss i ulike fargenyanser og med fine striper er lekker kakepynt. Lag nå, legg i tett boks, og du har kakepynt i lang tid fremover!
1 5 6 7 8 9 16