bla oppskrift

Oppskrifter av Kristin Jøtun
Vis alle oppskrifter
HavreflarnAv Kristin JøtunDisse julekakene rekker sjelden innom kakeboksen før de blir spist opp! Havreflarn er knasende gode og nærmest karamelliserte små­kaker som mange lager til jul.
KlingAv Kristin JøtunKjært barn har mange navn! Mange kaller disse kling, mens på Vestlandet og i Nord-Norge heter de gjerne lefser, og i Trøndelag lems eller klenning.
FjalerlefseAv Kristin JøtunRundt om i landet er det mange ulike lefsetradisjoner. Denne lefsa har sin opprinnelse fra Fjaler kommune i Sunnfjord i Sogn og Fjordane, men smaker like godt uansett hvor i landet du er!
Sjokoladekake i langpanneAv Kristin JøtunDenne er alltid en sikker vinner! I tillegg er den superrask å lage til skoleavslutninger eller kakelotteri.
SkolebrødAv Kristin JøtunEn gjærbakst-favoritt! Helt nydelig nybakt, men blir det noen igjen, kan du fint fryse dem ned. La de i så fall tine i romtemperatur, og så kan du godt ha dem i varmluftsovn på 160°C noen minutter før servering.
Fyrstekake med bringebærAv Kristin JøtunFyrstekake passer både til selskap og hverdagskaffen. Her har vi byttet ut det tradisjonelle mandelfyllet med deilig bringebærsyltetøy.