bla oppskrift

Oppskrifter av Vigdis Winge
Vis alle oppskrifter
Knekkebrød med tranebærAv Vigdis WingeSmaksetter du knekkebrødene med tranebær og gresskarfrø og kjevler tynt, får du en stabel med fantastisk gode knekkebrød som ikke kommer til å vare lenge.
Fylte jordbærAv Vigdis WingeSøte jordbær med forskjellig fyll er perfekt nå på nyåret, enten det er til en liten dessert eller som en forfriskende snacks.
Kanelsnurrer med fletteAv Vigdis WingeKanskje er kanelsnurrer mest populær av all gjærbakst? Duftende ferske er de i allefall helt uimotståelige, og like greit å lage dobbel porsjon så du har litt i fryseren også.
Ostekake med julesmakAv Vigdis WingePrøv en ny vri på multedesserten i år. Har du ikke multer, er aprikossyltetøy også en deilig kombinasjon med pepperkaker og kremost.
Rollags-lefseAv Vigdis WingePrøv de fineste tynnlefser fra Rollag etter oppskrift fra Grethe Synøve Skarpmoen.
Gull-lefserAv Vigdis WingeGode som gull er disse potetlefsene som smaker utrolig godt til julens salte pålegg, gode oster og ikke minst med smør og sukker.
JølstralefseAv Vigdis WingeKari Støfringsdal er ekspert på jølstralefser og viser hvordan du også lykkes med de deilige lefsene.
Nikkas hardinglefseAv Vigdis WingeNicoline Myrer Grønning er viden kjent for sin julebakst, især hardinglefsene. – Hver oppskrift har sitt lille triks, sier 103-åringen, kjent som bare Nikka. Klikk inn for oppskrift og få historien om Nikka på kjøpet.
Nikkas havrekjeksAv Vigdis WingeDet blir ikke jul uten havrekjeks! Prøv den gode oppskriften til Nikka på 103 år, som gjerne øser av sin erfaring. – Hver oppskrift har sitt lille triks, sier Nikka.
1 2