bla oppskrift

Oppskrifter av Vigdis Winge
Vis alle oppskrifter
FastelavnsbollerAv Vigdis WingeI dag er dagen for høye kremboller! Vi har fylt med krem og litt syltetøy, men her er det rom for å skeie ut.
Eltefritt grytebrødAv Vigdis WingeDet eltefrie brødet skal godgjøre seg på benken over natten. Når det attpåtil stekes i en støpejernsgryte, blir resultatet både lett, luftig og med en skorpe som er er en proff verdig.
SukkerkringlerAv Vigdis WingeSukkerkringlene tar pusten fra de fleste! De er magisk gode og vel verdt å prøve.
Knekkebrød med tranebærAv Vigdis WingeSmaksetter du knekkebrødene med tranebær og gresskarfrø og kjevler tynt, får du en stabel med fantastisk gode knekkebrød som ikke kommer til å vare lenge.
Fylte jordbærAv Vigdis WingeSøte jordbær med forskjellig fyll er perfekt nå på nyåret, enten det er til en liten dessert eller som en forfriskende snacks.
Kanelsnurrer med fletteAv Vigdis WingeKanskje er kanelsnurrer mest populær av all gjærbakst? Duftende ferske er de i allefall helt uimotståelige, og like greit å lage dobbel porsjon så du har litt i fryseren også.
Ostekake med julesmakAv Vigdis WingePrøv en ny vri på multedesserten i år. Har du ikke multer, er aprikossyltetøy også en deilig kombinasjon med pepperkaker og kremost.
Rollags-lefseAv Vigdis WingePrøv de fineste tynnlefser fra Rollag etter oppskrift fra Grethe Synøve Skarpmoen.
Gull-lefserAv Vigdis WingeGode som gull er disse potetlefsene som smaker utrolig godt til julens salte pålegg, gode oster og ikke minst med smør og sukker.
1 2 3