Trifle med julekakeresterAv Nadin Martinuzzi/SentralenTrifle er en engelsk dessert der godsakene legges lagvis i en bolle før servering. Lett å lage til mange, og en super måte å få brukt opp rester av julekaker på!Pizzaflette med pepperoniAv Nadin Martinuzzi/SentralenEn lekker måte å servere pizza på! Spis den alene med en grønn salat til, eller ha den som tilbehør til supper og gryteretter.Ovnsbakt ostekake med multer og pepperkakebunnAv Nadin Martinuzzi/SentralenEn lekker kake som vil imponere alle rundt bordet! Denne blir raskt en tradisjon og kan være et godt alternativ til multekrem til dessert. Suksessterte med brente mandlerAv Nadin Martinuzzi/SentralenDen kjente og kjære festkaken blir enkelt mer julete når den toppes med brente mandler. Sjokoladekake med bringebærmousse og marengslokkAv Nadin Martinuzzi/SentralenPrøv en uslåelig kombinasjon med saftig sjokoladebunn, luftig bringebærmousse og marengs på toppen. PavlovakransAv Nadin Martinuzzi/SentralenSøt, men samtidig syrlig og frisk er denne pavlovakransen. Sprø på toppen, myk inni og perfekt som dessert eller på kaffebordet.Marmorerte pikekyssAv Nadin Martinuzzi/SentralenSprø, søte pikekyss i ulike fargenyanser og med fine striper er lekker kakepynt. Lag nå, legg i tett boks, og du har kakepynt i lang tid fremover!Mørk sjokoladekake med salt karamellsausAv Nadin Martinuzzi/SentralenEn mørk og kraftig sjokoladekake for alle sjokoladeelskere! Kaken får et skikkelig festpreg pyntet med julens konfekt.Julerød Pavlova-kransAv Nadin Martinuzzi/SentralenImponer med en stor og overdådig pavlova formet som en julekrans. De friske smakene gjør kaken perfekt å servere etter all den tunge julematen.