bla oppskrift

Oppskrifter av Anita Bakker
Vis alle oppskrifter
Sjokoladekake uten laktose og glutenAv Anita BakkerDu trenger ikke bake to kaker selv om den ene ikke tåler gluten og den andre har laktoseintoleranse. Denne kan du trygt servere til begge to!
Grovbrød med nøtterAv Anita BakkerFrist med hjemmebakt brød til kveldsmaten i dag! Er det noe du mangler i skapet, bytter du bare med noe annet.
Eplepai med marengsAv Anita BakkerDenne lune eplepaien lager garantert god hverdagsstemning i heimen en grå og gufsete dag. Og du trenger ikke en gang friske epler for å lage den.
Kesamsnurrer med vaniljeAv Anita BakkerKanelsnurrer smaker himmelsk, men det er så mye annet du kan fylle snurrene med. Prøv vaniljekrem neste gang du skal bake, det blir garantert suksess.
Boller med sjokoladetoppingAv Anita BakkerPimp opp bollene med sjokoladetopping! Har du attpåtil et lite lager med boller i fryseren, tar det ikke lang tid å tilføre litt sjokolademagi.
Kringle med vaniljekremAv Anita BakkerDuftende og helt nybakt spår vi kamp om kringlen på kakebordet! Og får du noen biter til overs, er de supre å putte i fryseren. Varmer du dem litt i ovnen, blir de som nybakte igjen.
Sjokoladekake med espressoAv Anita BakkerLag på lag med sjokolade og espressokrem blir en utsøkt kombinasjon og virkelig verdt å prøve neste gang du skal bake.
Klassisk ostekakeAv Anita BakkerOstekake slår alltid an, enten det er til dessert eller kaffe. I tillegg er den veldig holdbar og holder seg i mange, mange dager i kjøleskapet.
1 2