bla oppskrift

Oppskrifter av Anita Bakker
Vis alle oppskrifter
Brytebrød med krydderAv Anita BakkerNår du ruller inn så mye deilige krydderurter i snurrene, blir det rene festmåltidet!
Sjokoladekake med bringebærmousseAv Anita BakkerEr du klar for lag på lag med bringebærmousse fordelt på tre saftige sjokoladebunner? For ikke å snakke om sjokoladekremen da. En skikkelig bombe for alle sjokoladekakeelskere.
Gjør det lettere å være kakemonsAv Anita Bakker Vi har knepet inn på sukkermengden i denne saftige sjokoladekaken og droppet glasuren. Godt valg for kakemonser som ikke glad i for søte kaker, eller må tenke på sukkermengden.
Hjemmebakt focacciaAv Anita BakkerFocaccia smaker utrolig godt til en salat, lunsjbuffé eller suppe. Toppingen varierer du som du vil.
Glutenfrie rundstykkerAv Anita BakkerNår du plutselig får lyst på nybakte rundstykker til frokost, er disse glutenfrie rundstykkene klare på en halvtimes tid.
Formkake med blåbærAv Anita BakkerMyk, saftig og momsete. Klassiske formkaker smaker utrolig godt og tar ikke lang tid å lage.
Nyttårskake med sjokoladeAv Anita BakkerHer er alt hva et kakehjerte begjærer; deilig bunn, myk krem med sjokoladebiter som er toppet med sjokoladesaus og kokosboller. Og det beste; den er enkel å lage.
PunsjebollerAv Anita BakkerTrill små punsjeboller når du har lyst på en liten godbit til kaffen. Vi brukte rester etter julekakene, men bruk gjerne rester av formaker eller langpannekaker.
1 2 3 5