bla oppskrift

Glutenfrie browniesAv Anita BakkerKlassisk hverdagskake som scorer like høyt på festbordet. Denne er glutenfri og like god etter et opphold i fryseren.
Glutenfrie rundstykkerAv Anita BakkerNår du plutselig får lyst på nybakte rundstykker til frokost, er disse glutenfrie rundstykkene klare på en halvtimes tid.
PavlovakransAv Nadin Martinuzzi/SentralenSøt, men samtidig syrlig og frisk er denne pavlovakransen. Sprø på toppen, myk inni og perfekt som dessert eller på kaffebordet.
DelfiakakeAv Kristin JøtunLager du delfiakake med marsipan er den glutenfri, og bytter du ut marsipanen og ev. nøtter, kan du servere den til nøtteallergikere.
Julerød Pavlova-kransAv Nadin Martinuzzi/SentralenImponer med en stor og overdådig pavlova formet som en julekrans. De friske smakene gjør kaken perfekt å servere etter all den tunge julematen.
BerlinerkranserAv Anita BakkerAlle gode ting er tre! Supergode & tradisjonelle, glutenfri og melkefri. Og alle smelter på tungen.
Idas kokosmakronerAv Vigdis WingeHun har skikkelig dreisen på kaker og godsaker, Ida Gran-Jansen, matblogger og kokebokforfatter. Et par ekstra triks gjør Idas kokosmakroner ekstra gode, og da er det kanskje like greit å doble oppskriften.
Sjokoladekake uten laktose og glutenAv Anita BakkerDu trenger ikke bake to kaker selv om den ene ikke tåler gluten og den andre har laktoseintoleranse. Denne kan du trygt servere til begge to!
1 2