Boller og brød

PrinsessekakeAv Kristin JøtunDenne kaken skal egentlig lages av wienerbrøddeig, men den blir minst like god med gjærdeig og vaniljekrem.
FastelavnsbollerAv Vigdis WingeI dag er dagen for høye kremboller! Vi har fylt med krem og litt syltetøy, men her er det rom for å skeie ut.
Bollekake med blåbær og limesmørAv Anita BakkerFyll bollene med blåbær og limesmør og sett dem tett i tett i formen. Når duften av nybakt brer seg i huset, blir det kamp om godbitene.
Ostefylte tebriksAv Kristin JøtunTebriks fylt med ost smaker nydelig til supper og gryter. De skal være lette og gylne når du tar dem ut av ovnen.
Eltefritt grytebrødAv Vigdis WingeDet eltefrie brødet skal godgjøre seg på benken over natten. Når det attpåtil stekes i en støpejernsgryte, blir resultatet både lett, luftig og med en skorpe som er er en proff verdig.
SukkerkringlerAv Vigdis WingeSukkerkringlene tar pusten fra de fleste! De er magisk gode og vel verdt å prøve.
Nybakte baguetterAv Anita BakkerNår duften av nybakte baguetter sprer seg i hele huset, er det fint at oppskriften er stor så du har til både lunsj, middag og kveldsmat.
BerlinerbollerAv Kristin JøtunNår sola endelig vender tilbake etter den lange mørketida, er det mange steder i nord tradisjon å spise Berlinerboller. En himmelsk god måte å feire soldagen på!
1 2 3 5