bla oppskrift

Deilige eplehornAv Anita BakkerHer er det bare å drømme seg bort til et hyggelig teselskap! Eplehornene er fylt med en utrolig smakfull eplemos. Server dem lune og bli helt hekta!
Skogsbærsnurrer med frisk ostekremAv Anita BakkerDe fristende snurrene har god balanse mellom søtt og syrlig som kombinasjonen skogsbær, Philadelphia-ost og sitron sørger for.
Rosetter med romkremAv Anita BakkerLag en morsom vri på en i utgangspunktet vanlig bolle med epledeler. Når rosettene i tillegg er fylt med fløyelsmyk, hjemmelaget romkrem, da er det lett å bli helt salig.
Brytebrød med krydderAv Anita BakkerNår du ruller inn så mye deilige krydderurter i snurrene, blir det rene festmåltidet!
Hjembakt kneippbrødAv Kristin JøtunKneipp er et av de mest solgte brødene her til lands, men hjembakt kneippbrød smaker ekstra godt!
Knekkebrød med tranebærAv Vigdis WingeSmaksetter du knekkebrødene med tranebær og gresskarfrø og kjevler tynt, får du en stabel med fantastisk gode knekkebrød som ikke kommer til å vare lenge.
Kanelsnurrer med fletteAv Vigdis WingeKanskje er kanelsnurrer mest populær av all gjærbakst? Duftende ferske er de i allefall helt uimotståelige, og like greit å lage dobbel porsjon så du har litt i fryseren også.
Hjemmebakt focacciaAv Anita BakkerFocaccia smaker utrolig godt til en salat, lunsjbuffé eller suppe. Toppingen varierer du som du vil.
Glutenfrie rundstykkerAv Anita BakkerNår du plutselig får lyst på nybakte rundstykker til frokost, er disse glutenfrie rundstykkene klare på en halvtimes tid.
1 2 3 4 5