bla oppskrift

Bollekake med sitronsmakAv Kristin JøtunDeilig gjærbakst med herlig smak av sitron. Bland fyllet først, for det skal fryses i biter og legges frossent ned i deigen.
Scones med rosinerAv Elin Vatnar NilsenTopp julefrokosten med nybakte scones. Når duften av fersk bakst sprer seg i huset, smitter det over på hele husstanden.
FikenbrødAv Anita BakkerFikenbrød er både saftig og smakfullt og et godt alternativ til både julekake og vørterkake. Uunnværlig på frokostbordet i romjulen.
Lyse horn med valmuefrøAv Anita BakkerJulefrokosten trenger ikke alltid være så overdådig. Du kommer langt med nybakte horn med syltetøy, egg og kaffe. Får du ikke familien på stor julefrokost, kan du til og med lage et hyggelig brett og nyte en lang, god frokost på sengen.
Gull-lefserAv Vigdis WingeGode som gull er disse potetlefsene som smaker utrolig godt til julens salte pålegg, gode oster og ikke minst med smør og sukker.
VørterkakeAv Anita BakkerFersk vørterkake med alt det gode julepålegget er tradisjon for mange. Nyt!
Liv Olines flatbrødAv Vigdis WingeLiv Oline Knutslien har bakt flatbrød i 40 år og viser deg triksene for å lykkes.
Fersk julekakeAv Anita BakkerMmmm! Julekaken blir enda saftigere, mykere og mer holdbar med tangzhong. Prøv da vel!
Tradisjonsrike potetlomperAv Kristin JøtunNybegynner på takkebakst? Da er potetlomper fint å starte med i og med at de er ganske små. Hvilke potetslag bruker du, og har du et supertriks for god deig? Kjipt om den faller fra hverandre.
1 2 3 4 5