Jul

Trifle med julekakeresterAv Nadin Martinuzzi/SentralenTrifle er en engelsk dessert der godsakene legges lagvis i en bolle før servering. Lett å lage til mange, og en super måte å få brukt opp rester av julekaker på!
Hjemmelaget karamellpuddingAv Kristin JøtunKaramellpudding er en vinner på dessertbordet, og det er ikke vanskelig å lage. Et tips til en vellykket pudding er å være tålmodig når du lager karamellen. Karamellpuddingen må lages minst ett døgn før den skal serveres.
PunsjebollerAv Anita BakkerTrill små punsjeboller når du har lyst på en liten godbit til kaffen. Vi brukte rester etter julekakene, men bruk gjerne rester av formaker eller langpannekaker.
Tilslørte bondepiker med sandnøtterAv Anita BakkerBrenner du allerede inne med for mye kakerester? Bruk dem i denne fløyelsmyke, syrlige og knasende sprø desserten som er en variant av den kjære og tradisjonsrike tilslørte bondepiker.
Pepperkakeis med karamellAv Anita BakkerPepperkakene gir skikkelig julesmak på den hjemmelagde isen og når du i tillegg topper med en raus porsjon karamellsaus, er det nok flere som får vann i munnen.
Rollags-lefseAv Vigdis WingePrøv de fineste tynnlefser fra Rollag etter oppskrift fra Grethe Synøve Skarpmoen.
FikenbrødAv Anita BakkerFikenbrød er både saftig og smakfullt og et godt alternativ til både julekake og vørterkake. Uunnværlig på frokostbordet i romjulen.
Lyse horn med valmuefrøAv Anita BakkerJulefrokosten trenger ikke alltid være så overdådig. Du kommer langt med nybakte horn med syltetøy, egg og kaffe. Får du ikke familien på stor julefrokost, kan du til og med lage et hyggelig brett og nyte en lang, god frokost på sengen.
1 2 3 4