bla oppskrift

DelfiakakeAv Kristin JøtunLager du delfiakake med marsipan er den glutenfri, og bytter du ut marsipanen og ev. nøtter, kan du servere den til nøtteallergikere.
Gull-lefserAv Vigdis WingeGode som gull er disse potetlefsene som smaker utrolig godt til julens salte pålegg, gode oster og ikke minst med smør og sukker.
JølstralefseAv Vigdis WingeKari Støfringsdal er ekspert på jølstralefser og viser hvordan du også lykkes med de deilige lefsene.
VørterkakeAv Anita BakkerFersk vørterkake med alt det gode julepålegget er tradisjon for mange. Nyt!
KransekakeAv Camilla AgerupNår du er stappmett etter julens middager, lange frokoster og lunsjer, da er en liten bit kranskekake akkurat det du behøver.
PepperkakerAv Kristin JøtunHer er en stor og god oppskrift på pepperkaker. Inviter venner på baking, her er nok deig til å la flere slippe fantasien løs når det gjelder form og farge!
KransekakekurvAv Kristin JøtunVårt beste tips til spiselig julegave er en kransekakekurv fylt av godsaker.
KransekakestengerAv Kristin JøtunElsker du kransekake? Disse kransekakebitene dyppet i sjokolade glir ned på høykant.
Kransekake med fromasjAv Camilla AgerupMed ferdig kransekakemasse lager du kjapt en flott festkake med deilig fromasj til kakebordet eller som dessert.
1 2 3 4