bla oppskrift

Brune pinnerAv Kristin JøtunSupergode småkaker med smak av kanel, sukker og hakkede mandler. Passer kjempegodt til varm kakao, gløgg eller julekaffe.
Nikkas hardinglefseAv Vigdis WingeNicoline Myrer Grønning er viden kjent for sin julebakst, især hardinglefsene. – Hver oppskrift har sitt lille triks, sier 103-åringen, kjent som bare Nikka. Klikk inn for oppskrift og få historien om Nikka på kjøpet.
Nikkas havrekjeksAv Vigdis WingeDet blir ikke jul uten havrekjeks! Prøv den gode oppskriften til Nikka på 103 år, som gjerne øser av sin erfaring. – Hver oppskrift har sitt lille triks, sier Nikka.
GoroAv Kristin JøtunGode raad, eller Goro som den som oftest blir kalt, er populære småkaker å bake til jul. Kanskje fordi de ser så tradisjonelle og flotte ut?
RosettbakkelsAv Kristin JøtunDisse er nesten like vakre som et smykke! Til denne oppskriften trenger du et rosettbakkelsjern.
HjortetakkAv Kristin JøtunDisse deilige julekakene kan minne om smultringer, men er fastere og sprøere i konsistensen.
Tynnlefse fra ÅlenAv Vigdis WingeLefser er en del av julebaksten for veldig mange, og sortene varierer fra sted til sted og har gått fra generasjon til generasjon i mange hundre år. Disse tynnlefsene er fra Ålen utenfor Røros, og smaker helt himmelsk.
JulemuffinsAv Anita BakkerEn dæsj deilig krydder og litt rød pynt er alt som skal til for å lage god førjulsstemning i heimen.
Pavlova med julevriAv Anita BakkerDeilig og sprø pavlova fylt til randen av kanskje julens mest tradisjonelle dessert.
1 2 3 4