Tuttifrutti – Rullekake med marsipan og gelélokkAv Anita BakkerSlik lager du en festpyntet variant av den klassiske rullekaken. Ostekake med peanøtter og karamellAv Anita BakkerSpennende vri på ostekaken med peanøtter og karamellsaus. PrinsessekakeAv Kristin JøtunDenne kaken skal egentlig lages av wienerbrøddeig, men den blir minst like god med gjærdeig og vaniljekrem.Glutenfrie browniesAv Anita BakkerKlassisk hverdagskake som scorer like høyt på festbordet. Denne er glutenfri og like god etter et opphold i fryseren.Saftig sjokoladekake med karamellsausAv Kristin JøtunDette er sjokoladekaken alle vil elske. Ønsker du å ha den litt bløt inni, kan du ta den ut av ovnen litt før.Muffins med sjokoladekremAv Anita BakkerHar du ikke all verdens tid til å bake, er muffins blant de kjappe kakene. Med raus sjokoladekrem på toppen, glir de ned på høykant.Hjerteterte med sjokolademousseAv Kristin JøtunSjokolademousse fylt i hjerteformet paibunn - det blir en søt overraskelse til din kjære!Dumle-sjokoladekakeAv Kristin JøtunMmm! Her er det mye av det som er godt; en lett og luftig, lys sjokoladekrem mellom to lag saftig, mørk kakebunn, og så et lag av dumlekaramell over det hele!SnickerstwistAv Camilla AgerupTa litt lys sjokolade, like mye mørk sjokolade og topp med Snickers. Resultatet blir denne himmelsk gode og litt seige sjokoladekaken.