Sjokoladekake med bringebærmousseAv Anita BakkerEr du klar for lag på lag med bringebærmousse fordelt på tre saftige sjokoladebunner? For ikke å snakke om sjokoladekremen da. En skikkelig bombe for alle sjokoladekakeelskere.Trifle med julekakeresterAv Nadin Martinuzzi/SentralenTrifle er en engelsk dessert der godsakene legges lagvis i en bolle før servering. Lett å lage til mange, og en super måte å få brukt opp rester av julekaker på!Rullekake med karamellAv Camilla AgerupRullekake er en av de virkelig raske kakene, og når den er så til de grader fylt av godsaker, holder det ikke med bare et stykke. Skei ut!Formkake med blåbærAv Anita BakkerMyk, saftig og momsete. Klassiske formkaker smaker utrolig godt og tar ikke lang tid å lage.Imponerende 6-lagskakeAv Hanne Stensvold/SentralenDette må være verdens mektigste kake, men også den beste! Lag på lag med tekstur og smak. Det tar litt tid, men er verdt det.Ovnsbakt ostekake med multer og pepperkakebunnAv Nadin Martinuzzi/SentralenEn lekker kake som vil imponere alle rundt bordet! Denne blir raskt en tradisjon og kan være et godt alternativ til multekrem til dessert. Suksessterte med brente mandlerAv Nadin Martinuzzi/SentralenDen kjente og kjære festkaken blir enkelt mer julete når den toppes med brente mandler. Hjemmelaget karamellpuddingAv Kristin JøtunKaramellpudding er en vinner på dessertbordet, og det er ikke vanskelig å lage. Et tips til en vellykket pudding er å være tålmodig når du lager karamellen. Karamellpuddingen må lages minst ett døgn før den skal serveres.Bollekake med sitronsmakAv Kristin JøtunDeilig gjærbakst med herlig smak av sitron. Bland fyllet først, for det skal fryses i biter og legges frossent ned i deigen.