bla oppskrift

Hjemmelaget karamellpuddingAv Kristin JøtunKaramellpudding er en vinner på dessertbordet, og det er ikke vanskelig å lage. Et tips til en vellykket pudding er å være tålmodig når du lager karamellen. Karamellpuddingen må lages minst ett døgn før den skal serveres.
Riskrem med rødsausAv Kristin JøtunRekk opp hånden den som skal ha riskrem til dessert i julen! Dette er en av de absolutt mest populære juledessertene. Selveste smaken av jul!
Marmorerte pikekyssAv Nadin Martinuzzi/SentralenSprø, søte pikekyss i ulike fargenyanser og med fine striper er lekker kakepynt. Lag nå, legg i tett boks, og du har kakepynt i lang tid fremover!
MarshmallowsAv Kristin JøtunDeilig, hjemmelaget marshmallows! Her har vi laget en vri med kjeksbunn. Har du lyst, kan du også dyppe den i sjokolade og kokos eller tilsette litt bringebærsmak og rosa konditorfarge.
MandelnougatAv Kristin JøtunDeilig konfekt som er enkel å lage og som virkelig smelter på tungen. Bedre enn dette får du nesten ikke!
Fløtekarameller med mandlerAv Kristin JøtunDisse er like gode, om ikke bedre, enn de du får kjøpt i butikken. Så kok gjerne dobbel porsjon når du først er i gang! Superfine julegaver!