Nutellapizza med pistasjnøtter og granateple

Nutellapizza med pistasjnøtter og granateple

Tynn crispy pizzabunn og kremete søt Nutella kan jo aldri bli feil.

Oppskrift av: Marie H. Roald

Ingredienser

160 g

Ekstra fint hvetemel

1 klype

salt

1 ss

Nøytral olje

0.24 pk

tørrgjær

1 dl

Lunkent vann

200 g

nutella

0.5 stk

Granateple, frøene

1

Håndfull pistasjnøtter, grovhakkede

Slik gjør du det:

Sikt sammen hvetemel og tørrgjær.
Ha i salt, olje og vann og elt sammen til en glatt deig.
Dekk over bollen med plastfilm.
La heve i 40 minutter.
Strø litt ekstra mel på kjøkkenbenken og litt på kjevlen, før du kjevler ut til en avlang pizzabunn.
Stek på 250 grader i 10-12 minutter.
La avkjøle litt før du brer over Nutella og pynter med granateplefrø og grovhakkede pistasjenøtter.