Dobbel fudge sjokoladekake

Bilder og tekst: Manuela Kjeilen / passionforbaking.com/no

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

Dobbel fudge sjokoladekake er veldig godt. Bunnen er en klassisk svensk kladdkaka, på toppen av det har jeg fudge-sjokoladekrem som er helt nydelig, og helt på toppen av kaken har jeg pisket kremfløte, bær og pistasjnøtter.

Det som jeg elsker med denne kaken, ved siden av at den så god, er at denne kaken lager du i en fei.

Dobbel Fudge Sjokoladekake

Kakebunn

  • Klassisk Svensk kladdkaka hent oppskrift her

Topping

  • 1/2 porsjon Fudge sjokoladekrem, hent oppskrift her
  • 2,5 dl kremfløte
  • Jordbær, bringebær, blåbær
  • pistasjnøtter, valgfritt

Slik gjør du; 

  • Lag en klassisk kladdkaka slik det står beskrevet her, du finner oppskrift her
  • Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøles helt, sett kaken kaldt i 2 timer.
  • Mens kaken står kaldt, lage en 1/2 porsjon fudge sjokoladekrem som du finner oppskriften på her.
  • Ta kaken ut av kjøleskapet, smør fudge-sjokoladekrem oppe på kaken.
  • Sett kaken kaldt ca. 15 minutter, dette er valgfritt, men jeg gjør det slik at kremfløten ikke blir blandet sammen med sjokoladekremen.
  • Pisk fløte til en bløt krem
  • Stryk pisket kremfløte over fudge-sjokoladekremrn
  • Del jordbærrnr i to, og legg frm oppå kremen, legg på med mer bær etter ønske og evt strø toppen med pistasjnøtter
  • Server og nyt, det er så godt!

Klem fra meg, Love Manuela xo

 

Steg for steg Se video hvordan du lager kladdkaka

Kommentarer

Annonse:

Allergivennlig