Fløyelsmyk risengrynsgrøt

Annonsesamarbeid med Elkjøp

FLØYELSEMYK GRØT: Med en Crock-Pot lager grøten seg selv. FOTO: Produsenten
FLØYELSEMYK GRØT: Med en Crock-Pot lager grøten seg selv. FOTO: Produsenten

Lag julegrøten i en Crock-Pot, så får du perfekt resultat uten å måtte tenke på at den svir seg i bunnen. Grøten passer seg selv mens du kan bruke førjulstiden på andre hyggeligere ting.

Ingredienser:

(8 PORSJONER)

4 dl grøtris

7,5 dl vann

9 dl melk

2 spiseskjeer sukker

1 kanelstang

1 teskje salt

1–2 dl fløte

Slik går du frem:

Start med å helle alle ingrediensene i kasserollen. Velg funksjonen RICE/RISOTTO (Ris/risotto), og still inn tiden på 15 minutter.

La enheten naturlig slippe ut trykket i 15 minutter etter tilberedningen. Slipp forsiktig ut eventuelt gjenværende trykk før du åpner. Fyll på med mer melk hvis den virker tørr.

Rør inn 1–2 dl fløte mot slutten, og la den stå på til den blir varm.

Crock-Pot Express multicooker

MATEN LAGER SEG SELV: Legg grønnsaker, kjøtt, væske eller annet i Crock-Pot'en på morgenen, så tar maskinen hånd om tilberedningen etter tidsinnstillingene du har gjort. FOTO: Produsenten
MATEN LAGER SEG SELV: Legg grønnsaker, kjøtt, væske eller annet i Crock-Pot’en på morgenen, så tar maskinen hånd om tilberedningen etter tidsinnstillingene du har gjort. FOTO: Produsenten

Crock-Pot Express multicooker er en slow cooker og trykkoker i en, som gjør det enklere enn noensinne å lage hjemmelaget mat uten å måtte streve over grytene, og den kan også brukes til å lage deilige desserter.

Du slipper f. eks å bekymre deg for å brenne risengrynsgrøten før jul, og kan heller bruke tiden på å gjøre noe koselig i førjulsstria.

Les mer om Crock-Pot Express multicooker her.