
Annonsesamarbeid med Elkjøp
Ingredienser:
120g mørk sjokolade
150g smør
4 stk egg
60 g hvetemel
150 g sukker
Sjokoladeglasuren:
110 g smør
2 ss sterk kaffe
150 g melis
2 ss kakao
0,5 ts vaniljesukker
Topping:
Friske bær
Slik gjør du det:
Start med å smelte smøret sammen med sjokoladen i en kjele. Deretter pisker du sammen egg, mel og sukker i en bolle og tilsetter sjokolade/smørblandingen fra kjelen under omrøring. Visp dette sammen noen minutter med en mikser.
Når røren er ferdigvispet heller du den i en godt smurt form. Putt så kaken midt i ovnen ved 200°, og la den steke i ca. 30 minutter.
Kaken skal være litt rå og klissete i midten. Når den er ferdig lar du den avkjøles i formen.
Sjokoladeglasur:
Det blir ikke noen kake uten god glasur. Begynn med å smelte smøret, og la det avkjøles før du blander inn de øvrige ingrediensene. Smør et tykt lag deilig sjokoladekrem over kaken og pynt med friske og gode bær.
Spis kaken sammen med en god kopp med kaffe for den ultimate dessertopplevelsen.
Nyt en god kopp med kaffe ved siden av kaken:
Prikken over i-en på en god dessert er en god kopp med kaffe ved siden av, og den perfekte koppen får du med Philips Senseo. Senseo Switch 3in1 kaffemaskin er den eneste kaffemaskinen for både kaffeputer og filterkaffe. Det gjør det enkelt både for de gangene du bare ønsker en kopp, og for de gangene du ønsker en hel kanne med deilig, nytraktet filterkaffe. Termokannen sørger for at kaffen holder seg varm og god.