Kanskje er dette glutenallergikerenes drøm? Mandelbunn med et raust lag eplemos smaker himmelsk med fløyelsmyk krem på toppen!
Pisk eggehvitene stive sammen med melis.
Tilsett malte mandler og bland det forsiktig inn.
Fordel røren i en godt smurt form, ca. 22 cm i diameter.
Stek nederst i ovnen ved 160° ca. 1 time. Avkjøl.
Pisk krem av fløten og rør inn eplesyltetøyet. Fordel kremen over mandelbunnen.
Pynt som du har lyst. I sommersesongen er det lekkert med spiselige blomster.
Tips!
Ingen ting smaker bedre enn hjemmelaget eplemos i stedet for ferdig syltetøy. Da kan du enkelt redusere sukkermengden også.
ingredienser
Directions
Pisk eggehvitene stive sammen med melis.
Tilsett malte mandler og bland det forsiktig inn.
Fordel røren i en godt smurt form, ca. 22 cm i diameter.
Stek nederst i ovnen ved 160° ca. 1 time. Avkjøl.
Pisk krem av fløten og rør inn eplesyltetøyet. Fordel kremen over mandelbunnen.
Pynt som du har lyst. I sommersesongen er det lekkert med spiselige blomster.
Tips!
Ingen ting smaker bedre enn hjemmelaget eplemos i stedet for ferdig syltetøy. Da kan du enkelt redusere sukkermengden også.