Dette er en veldig enkel og kjempegod kake , som attpåtil er glutenfri. Kombinasjonen blåbær og pærer er en annerledes vri som smaksmessig fungerer utrolig bra.
Oppskriften gir 1 kake/form ca. 20-22 cm i diameter
Ha mandlene i en hurtigmikser og kjør til mandlene er grovhakket.
Visp egg og sukker til eggedosis og vend forsiktig inn grovhakkede mandler.
Hell røren i formen og stek ved 160° i ca. 40 min. Avkjøl
Kok pærene møre i blåbærsaft.
Bre vaniljekremen over kaken og pynt med blåbærkokte pærer og blåbær. Dryss over litt melis ved servering.
ingredienser
Directions
Ha mandlene i en hurtigmikser og kjør til mandlene er grovhakket.
Visp egg og sukker til eggedosis og vend forsiktig inn grovhakkede mandler.
Hell røren i formen og stek ved 160° i ca. 40 min. Avkjøl
Kok pærene møre i blåbærsaft.
Bre vaniljekremen over kaken og pynt med blåbærkokte pærer og blåbær. Dryss over litt melis ved servering.