Du trenger ikke bake to kaker selv om den ene ikke tåler gluten og den andre har laktoseintoleranse. Denne kan du trygt servere til begge to!
Langpanne ca. 30x40 cm
Kok opp margarin, vann og kakao.
Sett kjelen til side, tilsett sukker og rør til sukkeret har løst seg opp.
Tilsett rømme og visp inn ett og ett egg om gangen.
Visp inn mel, natron og salt og visp til en klumpfri røre (den blir ganske tynn).
Hell røren i en bakepapirkledd langpanne.
Stek midt i ovn ved 180° i ca. 25 min.
Avkjøl i formen på rist.
Del kaken i serveringstykker.
Visp mascarpone og smak til med melis. Topp hvert kakestykke med en spiseskje mascarponekrem og litt appelsinmarmelade ved servering.
ingredienser
Directions
Kok opp margarin, vann og kakao.
Sett kjelen til side, tilsett sukker og rør til sukkeret har løst seg opp.
Tilsett rømme og visp inn ett og ett egg om gangen.
Visp inn mel, natron og salt og visp til en klumpfri røre (den blir ganske tynn).
Hell røren i en bakepapirkledd langpanne.
Stek midt i ovn ved 180° i ca. 25 min.
Avkjøl i formen på rist.
Del kaken i serveringstykker.
Visp mascarpone og smak til med melis. Topp hvert kakestykke med en spiseskje mascarponekrem og litt appelsinmarmelade ved servering.