Bak i en fei! Her er det en deilig kombo av epler, bringebær og kransekakemasse oppå et lag av vaniljekrem. Kan det bli bedre?
Fordel vaniljekremen i bunnen på en ildfast form.
Skrell og rens eplene. Del eplene i båter som legges oppå vaniljekremen i formen sammen med bringebær.
Dryss kanel og brunt sukker over eplebitene.
Ha mel og sukker i en kjøkkenmaskin.
Tilsett mykt smør i klatter og kransekakemassen oppdelt i biter. Visp til alt fordeler seg jevnt i melet og du får en smulete deig.
Smuldre deigen over eplene i formen, 20-22 cm i diameter. Dryss over mandelflak.
Stek smuldrepaien midt i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter.
Server lun med is eller krem.
ingredienser
Directions
Fordel vaniljekremen i bunnen på en ildfast form.
Skrell og rens eplene. Del eplene i båter som legges oppå vaniljekremen i formen sammen med bringebær.
Dryss kanel og brunt sukker over eplebitene.
Ha mel og sukker i en kjøkkenmaskin.
Tilsett mykt smør i klatter og kransekakemassen oppdelt i biter. Visp til alt fordeler seg jevnt i melet og du får en smulete deig.
Smuldre deigen over eplene i formen, 20-22 cm i diameter. Dryss over mandelflak.
Stek smuldrepaien midt i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter.
Server lun med is eller krem.