Tranebær, vanilje og ananas coulis

En coulis er en bærsaus som ikke er kokt. Coulis er et fantastisk tilbehør til kalde desserter. (Psst.. til juledesserten kan det smake ekstra godt med bringebærcoulis). Klar for å servere gjestene noe ekstra godt og forfriskende? Sjekk ut oppskriften under!


4 porsjoner– Forberedelser 5 minutter – Baketid 15 minutter

1 ananas (omtrent 700 g)

100 g ferske tranebær

10 cl tranebærjuice (eller vann)

100 g brunt sukker

1 vaniljestang

1 | Skrell ananasen, fjern kjernen. Kutt kjøttet i små biter. Vask tranebærene. Kutt vaniljestangen i to og fjern frøene.

2 | Hell tranebærjuice (eller vann) i OBH Nordica Ultrablend Boost blender LH985AS0. Legg deretter bitene av ananas, tranebær, sukker og vaniljestangen i blenderen.

3 | Velg Coulis-programmet og trykk på start.

4 | Når programmet er ferdig heller du innholdet i en bolle og lar den kjøle seg ned. Tips: Du kan også bruke tranebær fra boks. Da bør du kun bruke halvparten av mengden brunt sukker som står i oppskriften. Bruk coulisen på kalde vanilje eller karamell desserter.

Å bruke en god blender gjør at det ferdige resultatet blir helt perfekt. Med OBH Nordica Ultrablend Boost blender lH9854S0 kan du lage alt fra sunne smoothie til deilig coulis. De 10 forhåndsinnstilte funksjonene gjør det lekende lett å bruke blenderen i matlagingen.