Vannbakkels med sjokoladesaus

Disse luftige vannbakkelsene er den perfekte desserten etter en god middag, og med ActiFry fra OBH Nordica blir vannbakkels-bakingen en lek.
Disse luftige vannbakkelsene er den perfekte desserten etter en god middag, og med ActiFry fra OBH Nordica blir vannbakkels-bakingen en lek.

Annonsesamarbeid med Elkjøp

Ingredienser:

(4 PERSONER)

250 g vann

125 g smør

½ ts salt

5 g sukker

150 g hvetemel

4 hele ferske egg

Slik går du frem:

Begynn med å blande sammen vann, smør, salt og sukker i en gryte, og varm til smøret har smeltet. Deretter tilsetter du mel og varmer massen på en middels varme til det lukter et hint av nøtter.

Skru så ned varmen og visp inn ett egg av gangen til du har i alle eggene. Når deigen er helt glatt skal den avkjøles i minst to timer. Putt deigen deretter i en kakesprøyte.

Ta nå frem din ActiFry, og sprøyt ut den kalde deigen i 4 boller på på 5-7 cm i diameter på bunnen av din ActiFry. Set timeren på 25 minutter, og vend dem halvveis inn i prosessen.

Når vannbakkelsene er ferdig serverer du dem med vaniljeis og varm sjokoladesaus.

Lag deilige friterte måltid med ActiFry:

OBHAG7608S0_6

Den kvalitetssikre frityrkokeren ActiFry Genius fra OBH Nordica lager deilig friterte måltider, og de kan du spise med god samvittighet, for med en frityrkoker bestemmer du selv mengden av olje.

ActiFry Genius har stor kapasitet, ni programmer, bolle med slippbelegg og Dual Motion-teknologi, som gjør at maten din friteres jevnt takket være en optimert luftsirkulasjon og automatisk røring.

Les mer om ActiFry Genius her.