Annonsesamarbeid med Elkjøp
Ja, det smaker faktisk like godt selv om det er vegansk. Med Kenwood Chef Sense XL kjøkkenmaskin KQL6300 får du det perfekte resultatet. La maskinen gjøre den tunge jobben, så kan du bruke tiden på andre ting før du kan nyte en nydelig kokoskremmarengs.
Ingredienser:
(8 PORSJONER)
Væsken fra 1 boks med tørkede kikerter.
175g med finkornet sukker
1 teskje med tartarkrem
100 til 200g med kirsebær, bringebær, bjørnebær
Hakkede pistasjnøtter, til å strø på toppen
Kokoskrem
Kremen fra 2 bokser med kokosmelk (må stå i fryseren over natten)
200ml kokosnøtt eller vegansk yoghurt
2-3 spiseskjeer med melis
1 teskje med vanilla bean paste
Lønnesirup
Slik går du frem:
Start med å varme opp ovnen til 110 grader.
Deretter finner du frem et bakebrett og legger på bakepapir.
Tørk kikertene og putt væsken i miksebollen sammen med tartarkremen.
Bruk vispetilbehøret til kjøkkenmaskinen på den høyeste hastigheten og visp til innholdet i bollen er fast – dette vil ta 6 minutter.
Tilsett sukker, en skje av gangen, mens du fortsatt har mikseren på høy hastighet til det blir fast, hvitt og glossy. Dette kan ta ytterligere 3-4 minutter.
Fordel innholdet på bakepapiret i små hauger.
Sett de deretter inn i oven, som er forhåndsvarmet, i 2 timer.
Slik lager du kokoskremen:
Ta boksen med kokoskrem ut av kjøleskapet og åpne på bunnen. Bruk en skje til å få opp alt innholdet.
Putt alt i bakebollen på kjøkkenmaskinen med yoghurt, melis og vanilje. Deretter visp.
Ta kremen på marengsen og topp med frukt, pistasjnøtter og lønnesirup. Server umiddelbart.
Marengsene vil holde seg gode (uten topping eller fyll) i en uke i forseglet beholder.
Kenwood Chef Sense XL kjøkkenmaskin KQL6300 gir deg mulighet til å bake og lage mat som proffe kokker på grunn av sin kraftige motor, ekstra store bolle og justerbare hastighet.