Visste du at en kjøkkenmaskin kan ha mange tilbehørsmuligheter?

Dette er et annonseinnlegg fra Elkjøp.

kw2
ELEGANT: Kenwoods kjøkkenmaskiner har et stilrent design, god ytelse og mange bruksområder, uansett om du er nybegynner eller erfaren på kjøkkenet.

Kenwood er et velkjent merke for de fleste nordmenn, spesielt når det gjelder kjøkkenmaskiner. Siden 1947 har de designet og produsert kjøkkenapparater med presisjon, stil og høy kvalitet.

Med en Kenwood kjøkkenmaskin får du mange muligheter på kjøkkenet, ettersom det finnes så mye spennende tilbehør, som gjør at du kan bruke kjøkkenmaskinen til å løse alle mulige oppgaver.

I Major og Chef serien til Kenwood finnes det en rekke tilbehør som gir hundrevis av muligheter!

Velg og vrak mellom forskjellig tilbehør som food prosessor, kjøttkvern, kvern til krydder og kaffebønner, råkostkutter, eller hva med en blender eller juicepresser?

Du får også iskremmaskin som tilbehør til Kenwood kjøkkenmaskin.

Hvilken skal du velge?

Kenwoods kjøkkenmaskiner finnes i mange varianter. Baker du en sjelden gang, og gjerne små porsjoner av gangen, vil en enkel maskin med en beskjeden motor kunne holde fint for deg. De enkleste maskinene til Kenwood er også lettere enn de tyngste, noe som kan være praktisk dersom du ikke ønsker å ha maskinen stående på kjøkkenbenken hele tiden.

Baker du mer kan det lønne seg å gå til innkjøp av en kraftigere maskin. Kenwood Chef Sense XL er en kraftig kjøkkenmaskin med 1200w motor, og som tåler store deiger med sin 6,7 liter stålbolle.

Vil du virkelig unne deg det aller beste er Kenwood Cooking Chef det soleklare valget. Dette er en unik kjøkkenmaskin som kombinerer blandefunksjon og koking. Temperatur og omrøring jobber synkront og maskinen har i tillegg funksjonalitetene du finner i en standard Kenwood Major kjøkkenmaskin.

I tillegg til å kunne elte, piske og blande har du altså med Cooking Chef muligheten til å varme opp maten samtidig som du blander. Tenk deg bare når du skal lage vaniljekrem – du slipper å røre, maskinen gjør hele jobben! I tillegg til å slippe røringen trenger du heller ikke være redd for at sausen vil begynne å koke, noe som gjør at den vil skille seg. Med Cooking Chef kan du nemlig stille inn gradene nøyaktig, slik at du er sikker på å holde kremen under koketemperatur. Andre bruksområder for denne hendige funksjonaliteten er deilig syltetøy og fristende klassiske sauser som bernaise og hollandaise.

Kenwood Cooking Chef
MANGE BRUKSOMRÅDER: Cooking Chef kan også brukes til å for eksempel dampe grønnsaker. FOTO: Produsenten

Huskeregler før du kjøper kjøkkenmaskin:

elkjop3 Finn ut hva slags effekt du trenger. Skal du elte tunge deiger, eller skal du hovedsakelig blande kakerører? Tunge deiger krever mer effekt enn en kakerøre, og havner du i denne kategorien kan det lønne seg å gå til innkjøp av en maskin med kraftigere motor.

elkjop3 Ønsker du en ren bakemaskin, og du har det du trenger av utstyr ellers, så trenger du kanskje ikke så mye ekstrautstyr til kjøkkenmaskinen. Dersom du vil ha en maskin som kan gjøre nær sagt alt på kjøkkenet, bør du gå for en maskin som tilbyr ekstrautstyr som blender, kjøttkvern eller juicepresse. Gå gjerne for en pakke som inneholder det du trenger, det sparer du ofte mye på, kontra å kjøpe maskinen og utstyret for seg.

elkjop3 Har du begrenset plass på kjøkkenet, vil en nett og lett Kenwoodmaskin kanskje være det mest fornuftige. Har du fast plass til maskinen er det derimot ingen ting i veien for å gå for en tung og stødig maskin.

Da gjenstår det bare å ønske lykke til med valget! 🙂

Hele Elkjøps Kenwood-utvalg kan du se her.