Bakelyst Bakelyst

For oss som liker å bake

  • Boller og brød
  • Kaker
  • Sjokolade
  • Smått og godt
  • Allergivennlig
  • Om oss
  • Personvern og cookies
i Boller og brød på 1. februar 2016 1. februar 2016

Briocher

Dele Facebook Twitter Pinterest Google+ Email
Levert av: Anita Bakker Foto: Svein Brimi
Levert av: Anita Bakker Foto: Svein Brimi

Brioche er en fransk, tradisjonell gjærbakst rik på egg og smør. Smaker herlig nybakt servert med en smakfull paté, ost eller marmelade.

Hvis du liker brioche, liker du garantert disse oppskriftene også:

Brioche-kanelknuter.

Brioche – Verdens beste loff.

bolle brioche egg fransk frokost rundstykke rundstykker smør

Dele denne

Forrige innlegg

← Brownies-kjeks med sjokoladebiter
Brownies-kjeks med sjokoladebiter

Neste innlegg

Klassisk ostekake →
Klassisk ostekake

Kan hende du også liker

Boller og brød

Fluffy fastelavnsboller med mascarponekrem

Vis innlegg
Boller og brød

Saftige osterundstykker

Vis innlegg
Boller og brød

Kanelknutene som dufter best

Vis innlegg

Ein dag då Sigvard (95) var aleine på garden, gjekk det gale

footer text
Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Bloggen ligger pa www.bakelyst.no, en tjeneste som eies av Egmont Publishing AS.