Når du ruller inn så mye deilige krydderurter i snurrene, blir det rene festmåltidet!
Ca. 12 stk.
Så enkelt lager du det mest fantastiske brytebrød
Rør gjæren ut i fingervarmt vann og tilsett olje, mel og salt.
Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.
Kjevle deigen til en avlang firkant, ca. 30x50 cm.
Bland smør, urtekrydder, persille og chiliflak.
Smør urtesmøret over deigen og dryss over ost. Rull sammen og skjær i ca. 12 biter.
Legg dem på en plate med bakepapir, eller dekk en stekepanne i jern med bakepapir og satte snurrene tett sammen.
Hev under et klede i ca. 20 min.
Pensle med sammenvispet egg og strø over flaksalt. Stek urtesnurrene midt i ovn ved 225° i ca. 15 min. Avkjøl på rist.
Følger du nøye med i videoen, ser du at vi rett og slett glemte å blande smør og urter! Da ble de bare litt sunnere. Du kan enten lage en urtekrem som du smører utover, eller bre utover smøre og deretter drysse over urtene.
ingredienser
Directions
Rør gjæren ut i fingervarmt vann og tilsett olje, mel og salt.
Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.
Kjevle deigen til en avlang firkant, ca. 30x50 cm.
Bland smør, urtekrydder, persille og chiliflak.
Smør urtesmøret over deigen og dryss over ost. Rull sammen og skjær i ca. 12 biter.
Legg dem på en plate med bakepapir, eller dekk en stekepanne i jern med bakepapir og satte snurrene tett sammen.
Hev under et klede i ca. 20 min.
Pensle med sammenvispet egg og strø over flaksalt. Stek urtesnurrene midt i ovn ved 225° i ca. 15 min. Avkjøl på rist.
Følger du nøye med i videoen, ser du at vi rett og slett glemte å blande smør og urter! Da ble de bare litt sunnere. Du kan enten lage en urtekrem som du smører utover, eller bre utover smøre og deretter drysse over urtene.