De aller beste knekkebrødene lager du selv

Foto: Fru Timian
Foto: Fru Timian

Med bestemor på besøk i jula, ble knekkebrødboksen igjen fylt opp til randen, og litt mer. Bestemor ble bitt av jeg-baker-selv-knekkebrød-basillen for noen år siden og har bare fortsatt å bake de knasende herlighetene. Disse knekkebrødene er ment for å kunne spises hele året, og de er rett og slett ultrasunne. Her er det bare grove saker med sammalt mel, gryn og frø.

Og når bestemor har dratt, kan jeg prise meg lykkelig over at de er uhyre enkle å lage selv også. Det er bare å røre sammen alle ingrediensene og smøre det utover på to stekeplater.

Og skulle du få lyst til å ta den amerikanske frokostvarianten, kan jeg anbefale denne prinsessekaken.

Oppskriften på knekkebrødene finner du nedenfor. Vil du ha noen som ikke er fullt så grove, så finner du dem her.