Bakelyst Bakelyst

For oss som liker å bake

  • Boller og brød
  • Kaker
  • Sjokolade
  • Smått og godt
  • Allergivennlig
  • Om oss
  • Personvern og cookies
i Boller og brød på 20. august 2015 20. august 2015

Eltefritt rugbrød

Dele Facebook Twitter Pinterest Google+ Email
Foto: Svein Brimi Brødbaking med Torunn Nordbø fra opplysningskontoret for brød og korn. Journ: Bjørg Engerdal Her er sommerens beste groviser Sak om grov bakst i Hjemmet tema helse nr. 6 -2015 Med torunn Nordbø, leder av Opplysningskontoret for brød og korn baking, brød
Foto: Svein Brimi

Dette brødet tar to dager å lage siden deigen skal heve over natten. Da blir det ekstra godt!

Du trenger en ildfast gryte som tåler 250 C på cirka fire liter.

Lykke til!

bakst Brød brødbakst eltefritt gryte rugmel

Dele denne

Forrige innlegg

← S’mores Cookies
S'mores Cookies

Neste innlegg

Monkeybread →
Monkeybread

Kan hende du også liker

Boller og brød

Scones med rosiner

Vis innlegg
Boller og brød

Du baker ikke bedre brød enn dette

Vis innlegg
Boller og brød

Knekkebrød med tranebær

Vis innlegg

Aksel Lund Svindal: – Føler at brikkene har falt litt på plass

footer text
Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Bloggen ligger pa www.bakelyst.no, en tjeneste som eies av Egmont Publishing AS.