
Jeg er ordentlig glad i nøtter, så hvordan kan jeg utnytte min forkjærlighet for nøtter på best mulig måte? Gjærbakst og baking så klart!
Til vanlig er jeg spesielt glad i pekannøtter i gjærbakst, men idag måtte jeg prøve og se hvordan valnøttene passet inn.
Pekannøtter og valnøtter har egentlig begge noenlunde lik smak, forskjellen er vel at valnøtter er litt lettere.
Gjærbaksten i denne oppskriften har nesten vinger og lever i sin egen verden. Deigen blir ekstra lett og luftig, nesten så luftig at den blir litt vanskelig å forme. Men hva gjør vel det, om baksten får et nydelig resultat?
Jeg vet ikke om jeg kan kalle disse for sunne fletteboller, men jeg velger å kalle dem sunnere. Hver gang jeg skriver sunnere bakst, mener jeg at den ikke er komplett sunn, men at den ikke gjør noen skade…
Jeg er ikke supersunn og jeg passer ikke hele tiden på hva jeg får i meg, men jeg går sakte og sikkert mot en vei som blir sunnere og sunnere.