Fluffy fastelavnsboller med mascarponekrem

Dette blogginnlegget er skrevet av Marie H. Roald fra The Vanilla Monologues.

Bakelyst Fastelavn2

Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Førstkommende Søndag er det selveste fastelavnssøndag, og her kommer en superfluffy bolleoppskrift fylt med nydelig mascarponekrem! Du kan selvfølgelig fylle med hva du måtte ønske, enten du liker kremfløte og syltetøy, eller foretrekker den svenske versjonen med mandelmasse. På bildene har jeg også toppet bollene med sjokoladesaus og nydelig pasjonsfrukt-curd!

Disse bollene er en slags kryssning mellom vanlige hveteboller og fransk brioche-deig, og det du ender opp med da er et utrolig luftig bakverk med sprø skorpe og myk innside. Nam!

Bakelyst Fastelavn1

Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Her har jeg laget flere små boller, så man kan prøve seg ut med forskjellig fyll. Et godt tips er å steke bollene i muffinsform, med muffinspapir. Da blir de høye og fine, og alle bollene blir likt stekt.