Fruktige bolleknuter med pasjonsfruktkrem og granateple

Dette blogginnlegget er skrevet av Marie H. Roald fra The Vanilla Monologues.

SnurrerBakelyst21

 

Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Gjærbakst trenger ikke bare å høre høsten til! For mange er det faktisk i sommerferien det blir ekstra tid og krefter til litt kjøkkenaktiviteter, og da er det gjerne gjærbaksten som står øverst på listen, gjerne fordi den tar litt lenger tid og litt mer innsats.

Denne deigen skal faktisk hvile i kjøleskapet et par timer før utbaking, og da kan du jo lage fyllet imens (eller sole deg på verandaen).

Disse nydelige bollene fylles nemlig med en en helt nydelig pasjonsfrukt krem som kalles «curd». Og den kan brukes til så mangt! Lager du to glass har du nok til både bollefyll, iskrem-topping, til å ha over yoghurt eller til å blande med kremfløte som kakefyll! Lenger ned finner du link til oppskriften på pasjonsfrukt curd.

Så er det bare å bake ut, fylle med krem, strø over saftige granateple frø, forme og steke. Søtt, syrlig og utrolig godt!

SnurrerBakelyst3

Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Tips: Oppskriften på Pasjonsfrukt Curd finner du her på Bakelyst.no ved å trykke på linken i denne setningen. Oppskriften vil åpne seg i et nytt vindu, så du trenger ikke å være bekymret for å miste denne siden.